HiPP Jabuka, jagoda i breskva s grisom
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Jabuka, jagoda i breskva s grisom, s BIO direkt pireom za intenzivan voćni okus.
- odabrano BIO voće je svježe ubrano, duboko smrznuto i nježno pasirano
- u dokazanoj HiPP BIO kvaliteti
- bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
- posebno nježna obrada sastojaka osigurava intenzivan voćni okus
- Voće & žitarice su kombinacija ukusnog BIO voća s finim BIO žitaricama za posebni voćni, ali blagi okus
- idealno kao međuobrok
Sadrži | 160g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U posljepodnevnim satima, Između obroka |
Glavni sastojci | Jabuka, Banana, Breskva, Jagoda, Žitarica |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: DA44005
HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.
Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.
Poslijepodne preporučamo hranjenje ne mliječnim obrokom poput kašice od žitarica i voća. Žitarice sadrže ugljikohidrate, vitamine i minerale te su važan izvor hranjivih tvari prehrani. Popodnevni obrok može biti i kašica od žitarica i povrća. Voćni pire jednostavno zamijenite pireom od povrća. Više informacija možete pronaći ovdje.
Kako bi rasle i sazrijevale, HiPP BIO breskve trebaju bogata i topla tla te dobru opskrbu vodom. Tek tada mogu razviti svoj slatki okus i sočnost. Ne smeta im umjerena hladnoća na početku sezone, dok god je par tjedana prije berbe lijepo i toplo vrijeme. Naše HiPP BIO breskve rastu u Italiji i Španjolskoj.
HiPP BIO jagode trebaju sunčanu lokaciju i napreduju najbolje u humusnim tlima. Ne vole vlažnost, zbog čega ih HiPP BIO uzgajivači sade na sijeno kad god je to moguće. Zemlje poput Njemačke, Italije, Poljske, Španjolske, Turske, Francuske i Srbije pružaju idealne uvjete za uzgoj visokokvalitetnih BIO jagoda.
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.
Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.