HiPP Kruška i šljiva s cjelovitim žitaricama
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Kruška i šljiva s cjelovitim žitaricama, s BIO direkt pireom za intenzivan voćni okus.
- odabrano BIO voće je svježe ubrano, duboko smrznuto i nježno pasirano
- u dokazanoj HiPP BIO kvaliteti
- bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
- posebno nježna obrada sastojaka osigurava intenzivan voćni okus
- Voće & žitarice su kombinacija ukusnog BIO voća s finim BIO žitaricama za posebno voćni, ali blagi okus
- idealno kao međuobrok
Sadrži | 160g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U podne, Između obroka |
Glavni sastojci | Kruška, Šljiva, Žitarica |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: DA44003
HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.
Poslijepodne preporučamo hranjenje ne mliječnim obrokom poput kašice od žitarica i voća. Žitarice sadrže ugljikohidrate, vitamine i minerale te su važan izvor hranjivih tvari prehrani. Popodnevni obrok može biti i kašica od žitarica i povrća. Voćni pire jednostavno zamijenite pireom od povrća. Više informacija možete pronaći ovdje.
HiPP BIO šljive rastu u Italiji, Srbiji i Francuskoj zato što šljive najbolje rastu u toplim krajevima. Što više svjetla dobiju, to će imati više okusa. Kad je riječ o tlu, šljive nisu izbirljive. Jedino što ne vole je jak mraz tijekom zime. HiPP BIO šljive beru se kada su zrele, od početka srpnja do sredine listopada. To osigurava pun i karakterističan okus šljive.
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.
Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.
HiPP BIO zob preferira vlažne i hladne vremenske uvjete na mjestima koja imaju dobru opskrbu s vodom. Osim toga nije zahtjevna žitarica. HiPP zob uzgaja se u Njemačkoj, Poljskoj, Litvi, Češkoj i Švedskoj. Usjev se bere između srpnja i kolovoza. Nakon toga se čisti i čuva na suhom mjestu.