HiPP Voće & Žitarice Voćna kašica s cjelovitim žitaricama
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Voće & Žitarice Voćna kašica s cjelovitim žitaricama, veće pakiranje.
- idealna za međuobrok
- bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
- bez koncentriranog soka kao zaslađivača
- sadrži gluten
- bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**
**prema zakonu
Sadrži | 250g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka |
Glavni sastojci | Jabuka, Banana, Mango, Žitarica |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: 4910-02
Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.
Poslijepodne preporučamo hranjenje ne mliječnim obrokom poput kašice od žitarica i voća. Žitarice sadrže ugljikohidrate, vitamine i minerale te su važan izvor hranjivih tvari prehrani. Popodnevni obrok može biti i kašica od žitarica i povrća. Voćni pire jednostavno zamijenite pireom od povrća. Više informacija možete pronaći ovdje.
Naš HiPP BIO mango raste na tri različita kontinenta jer voli tropsku klimu s temperaturom od 25 do 35°C. Zemlje podrijetla Indija, Kolumbija i Mali raznovrsne su, isto kao i tla na kojem stabla manga rastu. Jedino što sva tla moraju imati zajedničko jest da moraju biti duboka i propusna.
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.