HiPP Breskva s kruškom
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Breskva s kruškom, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.
- bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
- blago pripremljeno za postizanje najbolje kvalitete i okusa
- u HiPP BIO kvaliteti
- sastojci prirodno ne sadrže gluten
- bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**
**prema zakonu
Sadrži | 190g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka |
Glavni sastojci | Breskva, Kruška |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: HR4341
Kako bi rasle i sazrijevale, HiPP BIO breskve trebaju bogata i topla tla te dobru opskrbu vodom. Tek tada mogu razviti svoj slatki okus i sočnost. Ne smeta im umjerena hladnoća na početku sezone, dok god je par tjedana prije berbe lijepo i toplo vrijeme. Naše HiPP BIO breskve rastu u Italiji i Španjolskoj.
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.
Zatvorom (konstipacijom) se smatra stanje ukoliko dijete ima tvrdu, bolnu stolicu rjeđe od jednom tjedno. Sve dok bebu to ne muči i ne plače, sve je u redu. Možete joj ponuditi malo vode, čaja ili nekoliko žličica voćne kašice kao desert nakon ručka. To će omekšati stolicu. Vježbanje ili nježna masaža također mogu pomoći probavi. Dajte svojoj bebi dovoljno vremena i prilika za kretanje, to opušta mišiće i potiče probavu. Ako se tvrda i bolna stolica ne može regulirati prehranom i masažom, preporučujemo da se obratite pedijatru.
HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.