HiPP Jabuka s mangom i bananom
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Jabuka s mangom i bananom, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.
- 100% BIO voće
- bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
- s Acerola trešnjom
- sastojci prirodno ne sadrže gluten
- bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**
**prema zakonu
Sadrži | 190g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka |
Glavni sastojci | Jabuka, Banana, Mango |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: 4397-02
HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.
Naš HiPP BIO mango raste na tri različita kontinenta jer voli tropsku klimu s temperaturom od 25 do 35°C. Zemlje podrijetla Indija, Kolumbija i Mali raznovrsne su, isto kao i tla na kojem stabla manga rastu. Jedino što sva tla moraju imati zajedničko jest da moraju biti duboka i propusna.
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.