HiPP Dino - Grickalica od cjelovitih žitarica s brusnicom i crnim ribizom
HiPP više od BIO:
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Dino - Grickalica od cjelovitih žitarica s brusnicom i crnim ribizom, drevne sorte žitarica u obliku dinosaura.
- 92% žitarica iz Bio uzgoja s okusom brusnice i crnog ribizla
- slatkoća samo iz voća (bez dodanog šećera)
- bez dodanih aroma
- u HiPP BIO kvaliteti
- idealno za međuobrok – kod kuće ili vani
Sadrži | 30 g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | Između obroka |
Glavni sastojci | Jabuka, Ribiz, Žitarica |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: DA82013-01
Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.
HiPP BIO kukuruz uzgaja se u Njemačkoj, Austriji, Italiji i Rumunjskoj. Kukuruz isto kao i proso, voli toplinu, ali također treba i dobru opskrbu vodom tijekom cvjetanja. HiPP BIO farmeri preferiraju područja izložena vjetru kako bi se osiguralo brže sušenja usjeva. HiPP kukuruz se transportira i obrađuje samo po potrebi. Do tada se BIO kukuruz čuva lokalno. Međutim, HiPP BIO slatki kukuruz za HiPP proizvodi se i prerađuje odmah nakon berbe.
Proso voli toplinu i dobro uspijeva u sušno vrijeme. Nakon uspješnog klijanja proso je prilično izdržljiv. Najčešće se sije između kraja travnja i početka svibnja. Tlo mora biti toplo i mokro da bi proso napredovao. Takvi uvjeti se mogu pronaći u istočnoj i jugoistočnoj Europi, zbog čega se HiPP BIO proso uzgaja u Poljskoj, Austriji i Ukrajini. Ovisno o tome gdje raste, proso se žanje od sredine kolovoza. Kao i pšenica, proso se suši neposredno nakon žetve, čisti i skladišti kod proizvođača. Nakon toga se isporučuje i melje.
HiPP BIO zob preferira vlažne i hladne vremenske uvjete na mjestima koja imaju dobru opskrbu s vodom. Osim toga nije zahtjevna žitarica. HiPP zob uzgaja se u Njemačkoj, Poljskoj, Litvi, Češkoj i Švedskoj. Usjev se bere između srpnja i kolovoza. Nakon toga se čisti i čuva na suhom mjestu.